Këngëtarja shqiptare, Dua Lipa tashmë do të jetë imazh i një kompanie celulare. Krahas jetës artistike, ajo ka filluar të përfshihet edhe ne botën e reklamave për disa nga markat më të famshme botërore të momentit.

- SPONSOR -Smiley face

Këngëtaren  do ta shihni tashmë në spotin e telefonit “Google Pixel”. Pixel 2 do të vijë në variantet Kinda Blue, Clearly White dhe Just Black.  Çmimi i telefonit thuhet se do të jetë 650 dollarë për modelin 64GB dhe 100 dollarë më shumë për modelin 128GB.

 

- SPONSOR -Smiley face