Në një intervistë për ES Magazine këngëtarja me origjinë shqiptare tha: “Gratë janë e ardhmja e botës. Ne do të udhëheqim botën. Ideja ime për feminizmin është thjesht dashuria e barazisë. Është vetëm që gratë duan të trajtohen njësoj dhe të kenë mundësi të barabarta. Unë mendoj se ne vetëm duhet të mësojmë brezin e ri.”

Dua gjithashtu foli dhe për grackën e famës, e cila ka pushtuar privatësinë e saj dhe nuk është në gjendje të kontrollojë se cilat aspekte të jetës së saj personale ndahen me botën.

- SPONSOR -Smiley face

- SPONSOR -Smiley face