Ajo është 22 vjeçe, por mosha nuk tregon shumë për potencialin e jashtëzakonshëm që ka në mënyrën e të kënduarit. Fjala është për shaiptaren Dua Lipa. Sipas një klasifikimi të fundit ajo ka lënë pas yjet muzikore si Taylor Swift, Ariana Grande apo Beyonce duke u shpallur artistja më e transmetuar e vitit 2017 në Britani sipas sondazhit të “Spotify”. Dua është konsideruar si zëri i vajzave të reja në Britani: e pavarur, tip i veçantë dhe e zonja për të përfaqësuar gjininë e saj. Kjo është lista e 5 këngëtareve më të suksesshmeve në Britani që ka publikuar “Spotify”

- SPONSOR -Smiley face

Lista e 5 këngëtareve më të suksesshmeve:

Dua Lipa
Rihanna
Ariana Grande
Taylor Swift
Beyonce

- SPONSOR -Smiley face