Vera po vjen dhe bashkë me të edhe ditët e ngrohta. Dhe si një nga sezonet më të bukur dhe që jemi gjithë kohës jashtë duhet të dimë sesi të vishemi dhe t’i kombinojmë aksesorët e ndryshëm. Shumicën e trendeve i kemi parë edhe më parë dhe mund t’i shihni në kategorinë Fashion tek mulliri.al. Por e keni pyetur veten se cilat janë disa aksesorë apo veshje që duhet ti kemi me patjetër këtë verë? Ndiqni fotot më poshtë për të parë 10 gjërat që duhet ti keni me patjetër në garderobën tuaj…

- SPONSOR -Smiley face