Pasqyrat janë një dashuri e madhe e vajzave.
Pasqyrë moj pasqyrë, a ka ndonjë më të bukur sesa Viola?!

Bukuroshja bjonde ka shkrepur një foto në një ambient të rrethuar me pasqyra nga të katër anët dhe ky efekt nën të duket sikur në foto janë dy ose më shumë persona.

- SPONSOR -Smiley face

Ajo është Viola Spiro prezantuesja e emisioneve sportiv në televizione të ndryshme. Ende nuk ka një sozi të saj, bukuroshja me tipare të theksuara është unike.

- SPONSOR -Smiley face