Një ekspozitë e veçantë, dy simbole, mure që prishen dhe “dyert” që hapen nga zëvendëskryeministrja Senida Mesi dhe ambasadori i Italisë në Shqipëri Alberto Cutillo është çelur në qendrën COD në Kryeministri.
Ekspozita “Dyert e së ardhmes” me autor Ernesto Spinelli vjen si bashkëpunim i qeverisë
italiane me atë shqiptare.

- SPONSOR -Smiley face