Familja mbretërore është nën frikën e kërcënimeve ndaj Princit Geoge dhe Dukeshës Kate Middleton. Pasi tentuan që të rrëmbejnë Princin George me terroristin Husnain Rashid i cili u dënua me 25 vite burg, tani rradhën për t’u kërcënuar e paska Kate Middleton. Kjo gjë është kuptuar nga shërbimet e inteligjencës pasi disa mbështetës të grupit terorrist të Shtetit Islamik(ISIS) flisnin në një applikacion ku planifikonin se si të helmonin Dukeshën madje edhe e kishin ndjekur në supermarket. Sipas shërbimeve të inteligjencës tentativa lidhet edhe me terroristin që tentoi të rrëmbejë Princin.

Duke u Ngarkuar...

 

- SPONSOR -