Ermal Mamaqi një personazh tepër i dashur për të gjithë,sot zbulohet në mulliri.al se me kë ngjan. Moderatori shqiptar i emisionit të tij ,”Xing me Ermalin”, njëkohësisht këngëtar dhe humorist ngjan tmerrësisht shumë me aktorin australian ,Xavier Samuel. Shikoni me vëmendje tiparet e tyre , formën e fytyrës dhe modelin e flokëve, ato të dy kanë shumë ngjashmëri me njeri tjetrin.

- SPONSOR -Smiley face