Kourtney Kardashian do të largohet nga spektakli televiziv i familjes së saj “Keeping up with the Kardashians”. Ajo ka diskutuar edhe më parë me motrat e tjera se pjesëmarrja e saj në këtë show është drejt fundit.

Në një intervistë të dhënë së fudmi për “Entertainment Tonight”, Kortney konfirmoi një herë e mirë largimin e saj. Arsyeja e këtij vendimi është se ajo duhet të përqëndrohet tek kujdesi i fëmijëve të saj dhe të gjithë kohën do t’ua kushtojë atyre.

- SPONSOR -Smiley face