Pas shumë e shumë fotove dhe të thënave e të pa thënave rreth Kylie Jenner. Në shumë emisione është diskutuar shumë herë mbi shtatëzaninë e saj. Por, e vërteta nuk mundi të zbulohej derisa Kylie do të mund të dilte në publik. Për muaj me radhë Kylie nuk ka bërë asnjë dalje.

Ajo sipas burimeve të disa fotove duket se është munduar ta fshehe barkun dhe shëndetin e marrë nga shtatëzania. Ka veshur rroba të gjera sport dhe shumë thjeshtë duke e krahasuar me daljet që bënte Kylie para se të ishte shtatëzanë.

- SPONSOR -Smiley face

- SPONSOR -Smiley face