Nisma e Albana Osmanit ska të ndalur, kësaj here edhe artisti amerikan i make up mbështet nismën “You are a sunflower”.

Pas vizitës në Tiranë gjërat kanë ndryshuar për mirë. Fotot e postuara në profilin e saj duken miqësore dhe plot jetë. Bravo Ariel !

- SPONSOR -Smiley face

- SPONSOR -Smiley face