Llogaritë e saj bankare me siguri janëtë majme, për të mos llogaritur pronat e stolitë lukzose që Mbretëresha e Anglisë ka, ama duket se në një pikë Elizabeth qenka si të gjitha ne. Ajo mezi pret uljet që të bëjë shopping.  Angela Kelly, stilistja personale e 93- vjeçares së fronit britanik ka rrëfyer për “Hello” se ajo nuk pëlqen të shpenzojë shumë për veshje, ndaj sa herë i jepet mundësia ajo bën blerje kur ka ulje, dhe në këtë mënyrë redukton kostot. Epo mos u çuditni nëse shihni një ditë në Londër Mbretëreshën duke bërë shopping.

- SPONSOR -Smiley face