Jonida Vokshi aktorja e njohur e ekranit shqiptar si dhe moderatore e emisionit të saj “Thurrje”,në Digitalb ka një ngjashmëri tepër të madhe me aktoren e famshme italiane , Monica Bellucci. Po ti shikojmë tiparet e tyre pothuajse janë të njejta, sidomos forma e fytyrës dhe shikimi tërheqës.

- SPONSOR -Smiley face

Jonida, e cila ka tashmë një emision të vetin në Digitalb, jep mësim edhe në Akademinë e Arteve. Ajo nuk e tepron kurrë me look-un dhe grimin. Jonida di të tërheqë vëmendje me thjeshtësinë e saj të admirueshme.

- SPONSOR -Smiley face