Një foto e postuar nga studio tregon që Elhaida Dani po punon për këngën e re. E njohur për vokalin e rrallë dhe me potencial Elhaida i është përkushtuar projektit të radhës.
Elhaida ka marrë pjesë në disa kompeticione të rëndësishme brenda e jashtë vendit, ndërkaq ajo vjen tashmë edhe si kantautore.

- SPONSOR -Smiley face