Këngëtarja me vokalin e fuqishëm Elhaida Dani rikthehet pas kaq kohësh në një emision televiziv për të folur për jetën, planet profesionale dhe muzikën.
E pyetur për pjesëmarrjen në koncerte, Elhaida Dani thotë se ka hequr dorë nga kompeticionet, ky vendim që pas Eurovizionit.

Elhaida Dani: “Jam në atë pikë të jetës që nuk kam nevojë të tregoj që kam aftësi, me këngën e fundit duken qartë aftësitë e mia dhe vokali, kam hequr dorë nga kompeticionet, e kam kaluar atë fazë në jetë.”

- SPONSOR -Smiley face

- SPONSOR -Smiley face