Emily Ratajkowski një nga modelet që ka më shumë ndjekës në Instagram mbi 16 milionë. Gjithmonë Emily na habit jashtëmase me fotot,format trupore dhe tani na ka habitur me bikinit e saj. Ka krijuar një linjë të rrobave të banjës quhen ” Inamorata Swim ” . Gjithashtu edhe Emily na ka bërë të ditur për këtë gjë ajo më fotot e saj shkruan: ” soon ” ( shumë shpejt ).

- SPONSOR -Smiley face