Balerina më e sukseshme shqiptare Enada Hoxha ka postuar sot një foto të viti 2012, ku ka pozuar më bashkëshortin e saj Gerd Vaso edhe ai po aq I suksesshëm dhe I preferuar nga publiku sa Enada.

Çifti duken të lumtur krah njër tjetrit ashtu siç janë edhe sot, një familje shembull dhe e bukur, të suksesshëm dhe mjaft mediatik.

- SPONSOR -Smiley face

Gjejmë rastin nga kjo foto t’I urojmë çiftit gjithë lumturinë e botës!

- SPONSOR -Smiley face