Enca Haxhiaj këngëtarja me vokalin magjik dhe që është artistja më e ndjekur në Shqipëri duket që ka një jetë tepër aktive artistike. Encën kur e sheh në Amsterdam , pastaj kur e sheh në Zvicër e pastaj në Gjermani etj. Pa pushim janë bërë aktivitetet pë Encën. Meqë Enca e di mirë këtë vlerë tek jeta e saj artistike ka vendosur të shkruaj në insta storin e saj: ” 6 ditë në ajër 1 në tokë”, shkruan Enca!

- SPONSOR -Smiley face

Imagjino se ç’mund të heqin cmirushet  dhe ziliqarët e Encës pas këtij statusi…, ç’mund të heqin përveçse do bëjnë paff! Suksese Enca!

- SPONSOR -Smiley face