Enxa Haxhia ndodhet në Zürich dhe ka provokuar me linjat trupore të saj tepër seksi. Enca veshur me xixa shkëlqen e tëra. Të pasmet e Encës sigurisht që nuk kanë nevojë për xixa se ndriçojnë edhe pa xixa, por ajo që bie në sy janë çizmet e njohura me gurë të cilat kushtojnë sa qimet e kokës.

- SPONSOR -Smiley face

Enca kështu me këtë foto provokon sëmundjen e rëndë dhe të njohur të femrave , “veshjet e kripura” Nuk po e tregojmë as çmimin e çizmeve dhe as markën e tyre se kush është ajo që se di se për çfarë bëhet fjalë…, janë thesht ato çizmet origjinale që nuk kanë nevojë për programin me xixa, “Kira Kira” Ti gëzosh Enca!

- SPONSOR -Smiley face