Gjumi i shëndoshë është pikërisht kur sheh  një ëndërr se si fle dhe nuk mund të zgjoheni në asnjë mënyrë , trupi juaj kërkon pushim, të cilin ju nuk mund ta përballoni.

- SPONSOR -Smiley face

Ëndrra e Verës është ajo ëndërr që e bën gjumin e ëmbël dhe rrëshket në ëndërr sikur të ishe në ëndërr…

Ëndrrat e Verës janë ëndrra që  përsërisin po të njejtën ëndërr… Gjumi në këto ëndrra ka efektin “matryoshka”në psikoanalitet.

Çdo ëndërr ka një kuptim të caktuar. Për ta interpretuar atë në mënyrë korrekte, është e rëndësishme të mbani mend të gjitha detajet e vizionit. Çfarë ëndrrash ju goditën? Një vizion i tillë ka shumë kuptime të ndryshme. Librat më të njohura të ëndrrave do të ndihmojnë për të kuptuar më tepër se çdo të thonë të shohësh ëndërr sikur je në një ëndërr e një nate vere…/mulliri.al

- SPONSOR -Smiley face