Është paksa i pazakontë postimi i rradhë në instagramin e këngëtares Eneda Tarifa. Ajo ka postuar përpara dy orësh një fotografi me sytë e mbyllur ku shkruhet: “Mbyll sytë, bëj një urim”
Poshtë fotos ajo ka shkruar: “Mbylla sytë dhe e lashë fytyrën në duar të sigurta” ndërkaq, ajo ndodhet në një prej spitaleve private në Tiranë. Ajo i është nënshtruar një ndërhyrje ose kujdesi të veçantë në Qendrën e Kirurgjisë Rikonstruktive dhe Dermatologjisë. Urojmë që Eneda të dali sa më mirë!

- SPONSOR -Smiley face

- SPONSOR -Smiley face