Eni Çobani ka një mesazh për drejtësinë shqiptare në një kohë kur çështjet e zbardhura nga Prokuroria prekin disa zyrtarë të lartë.
Eni Çobani thotë se duhet bërë drejtësi dhe jo fushatë politike me drejtësinë.
Juristja e njohur apel virtual institucioneve!

- SPONSOR -Smiley face