Ajo është tashmë një prej figurave më të njohura të televizionit si gjyqtare. Eni Çobani i ka dedikuar një shkrim babait të saj, i cili ka 85 vjetorin. Ajo shpreh mungesën e tij dhe rrëfen se largimi i tij nga kjo botë i ka lënë një boshllëk dhe një mungesë që sdo të mbyllet kurrë. Ajo gjithashtu shpreh se premtimet ndaj tij i ka realizuar, tani është e vendosur në rrugën e saj, por ajo Zonjë aq e fortë do të jetë përherë vajza e babit.

- SPONSOR -Smiley face