Eni Koçi ,këngëtarja bukuroshe  e ftuar tek “Xing me Ermalin”, u pyet nëse beson tek syri i keq dhe ajo u shpreh se besonte shumë. Përveç faktit që Eni besonte tek syri i keq , ajo u shpreh kështu : se për ta prishur syrin e keq i vesh “brekët” mbrapsht!

- SPONSOR -Smiley face

Përveç talentit që e karakterizon këngëtaren tepër bukuroshe ,ajo karakterizohet edhe nga inteligjenca që ajo mbart , por përdorimi i termit, “brekët” , Eni Koçit nuk i falet! Eni Koçi mund ti veshi të mbathurat edhe mbrapsht edhe parç por “brekët”, kursesi! Kohët e fundit Eni Koçi është dhe sipërmarrëse e atelies së saj!

- SPONSOR -Smiley face