Pa marë parasysh  situatat dhe individët , veshja për Krishtlindje mund të ndryshojë shumë. Për disa, veshja e Krishtlindjeve mund të përfshijë veshjen e një veshje të re me qëllim të qënit qendra e vëmendjes, për të tjerët mund të zgjedhin  diçka më delikate që e tregon trupin bukur dhe rrit besimin, ndërsa për të tjerët mund të thotë thjesht të jenë më të rehatshme.

Duke u Ngarkuar...

 

Nëse jeni duke u veshur për një festë ose darkë në një restorant të mirë, ngjyrat  kadife, të kuqe ose të zezë janë gjithmonë në trend gjatë këtij sezoni. Këtë vit, kadifja është me të vërtetë trend. Sigurisht, gratë mund të shkojnë për sofistikimin klasik të veshjes së zezë .

Preferencat e tjera sezonale janë dantella, mëndafshi, lëkura  përsëri në të zezë dhe hije të kuqe të veshur me perla ose bizhuteri ari për të pasqyruar dritën. Shtoni buzëkuq të kuq dhe jeni gati për të shkëlqyer.

Koha e Krishtlindjeve janë një mundësi e mrekullueshme për të bërë përshtypje tek kolegët dhe miqtë tanë. Edhe pse veshja e grave ka rregulluar tradicionalisht  tavolinat e Krishtlindjeve, kur është fjala për veshjen joshëse në vitet e fundit, veshja e meshkujve është bërë gjithnjë e më e rëndësishme.

Shumë njerëz tani duan të njëjtin nivel zgjedhjesh që gratë kanë pasur për dekada dhe shfrytëzojnë mundësinë e veshjes për të bërë përshtypje. Ne mund ta bëjmë këtë duke u veshur ndryshe nga ajo që do të vishnim në baza ditore dhe kjo na lejon të bëhemi personi që do të donim të ishim. Një ndryshim i stilit të veshjes na mundëson të shikojmë dhe të ndjehemi të sigurt dhe magjepsës.

Edhe pse ka shumë ditë të veçanta gjatë vitit, si ditëlindje dhe ditë të shenjta, shumë prej nesh tentojnë të bëjnë më shumë përpjekje për të parë më të mirën tonë gjatë sezonit festiv. Krishtlindjet, si dhe disa festa të tjera fetare në këtë kohë të vitit, festojnë disa aspekte të dritës. Duke pasur parasysh ditët e shkurtra dhe të errëta të sezonit, të cilët nuk do të mirëprisnin mundësinë për të ndezur një dhomë kur hyjnë? Marrja e një përpjekje sinjalizon rëndësinë e ditës dhe nëse po ndani ditën me të tjerët, gjithashtu sinjalizon që ju intereson mjaft për ta për të vënë në përpjekje shtesë me veshje tuaj.

Është e qartë se pamja ka rëndësi dhe ne duam të shohim më të mirën sidomos në sezonin e festave, por theksimi se çfarë duhet të veshin mund të dëmtojë vetëbesimin tonë dhe të prishë kënaqësinë tonë të ngjarjes. Shumica prej nesh nuk duken si modelet në catwalk ose si imazhet që shohim në revista, por pranimi dhe pranimi i kësaj mund të na ndihmojë të ndihemi më rehat në lëkurën tonë. Aksesorët mund të bëjnë një ndryshim të madh me shumë pak përpjekje./mulliri.al

- SPONSOR -