Efektet ad hoc për kamerën, lojërat interaktive dhe postimet. Halloween është këtë të martë dhe në Facebook, Instagram dhe Messenger kanë nisur temat me këtë festë. Në Facebook Live dhe Messenger ka efekte për kamerën që mund të përdorësh maskat e Halloween, kornizat apo ngjitësat. Miqtë mund ti trembni në video chat të Messenger duke u transformuar në një goblin jeshil apo në një mace të zezë. Në rrjetet social janë lokalizuar rreth 500 mijë evente në të gjithë botën për Halloween, dhe ata do të sinjalizohen për festat më afër tyre.

- SPONSOR -Smiley face