Dr. Riselda Sejdiu sot ndau me ne një lajm vërtetë shumë të bukur… Në webs-it më të ri riseldasbooks.al ,do të gjeni 8 -të librat kushtuar artit, shkrncës dhe yogës nga autoria dr.Riselda Sejdiu. Librat e pedagoges dhe koreografes tashmë mund ti blini online , ku mund ti gjeni ndërkohë edhe në dy gjuhë të huaja-albanian/english.

- SPONSOR -Smiley face

Nëse dëshironi të informoni veten tuaj rreth artit , shkencës dhe yogës, tani dr.Riselda vjen edhe online si autore e 8 -të librave të saj.

Në  këtë website, riseldasbooks.al do të keni mundësinë të mësoni përreth botës artistike koreografike por njëkohësisht të njiheni edhe me shkencën në art si edhe të informoheni  mbi librin e fundit që ka dalë në treg “Yogaland”, shkruan mulliri.al.

Çdo gjë tani është më e lehtë për tu arritur në kohë, të duhet vetëm një klikim dhe një pazar i mirë për tu mbushur me dije përreth artit! Blini dije më shumë se rroba sepse dijes nuk i ikën moda kurrë…

- SPONSOR -Smiley face