Sidomos për fansat e aromava orientale Calvin Klein ka lancuar dy parfume të reja (për meshkuj dhe për femra) Euphoria Amber Gold.

Duke u Ngarkuar...

Calvin Klein surprizon me një tjetër duet të frymëzuar nga qelibari. Këto kompozime dehëse i dedikohen fuqisë së dëshirës dhe kënaqësisë së përjetuar pas zhytjes në botën e pasurisë dhe luksit.

Euphoria Amber Gold nga Calvin Klein for Her dhe for Him – parfume, që shkëlqejnë dhe rrezatojnë luksin e pastër, duke frymëzuar sensualitetin magjepës.

Mbyllur në një shishe luksoze të larë me ar, aroma luan në hije të lehta të shampanjës të gazuar. Shishja përsërit harqet e qeta të Euphoria-s klasike, duke e veshur atë në një ngjyrë të mahnitshme të artë.

- SPONSOR -