Koleksioni përrallor i këtij viti i “Frida Xhoi & Xhei” mbante motivet e vjeshtës. Ky event gala u mbajt në Hotel Plazza dhe moderatore ishte Rozana Radi. I kuruar deri në detaje, që nga gjethet e rëna në tokë e deri te detajet më pak të rëndësishme, të ftuarit VIP-a u pritën në “kështjellën” e Fridës.

- SPONSOR -Smiley face

Por si ishin veshur ata, me kë kishin ardhur, e detaje të tjera të paraqitjes fizike jua sjell mulliri.al eksluzivisht për ju! Shijojini…

Ronela Hajati, Adel Lami, Graciano Tagani
Rezarta Reçi, gazetare
Ambra Meda
Estela Ujka
Adel Lami, balerine
Fiori Dardha, moderatore
Graciano Tagani, balerin
Albatros Rexhaj, shkrimtar
Erald Farruku, model
Ervin Kurti

Kanë qënë 8 vite sfidues, por të suksesshëm sepse Frida ia ka dalë mbanë të lumturojë çdo vit me qindra vajza të reja në ditën  e tyre të veçantë. Frida ka ditur të zgjedhë fustane të mrekullueshme në një pafundësi mahnitëse veshjesh të stilistëve më të mirë në fushën  e modës së fustaneve të nusërisë. Frida po e kthen në traditë prezantimin e koleksionit të ri të fustaneve të nusërisë bashku me një specifikë shumë interesante. Koleksioni i ri vjeshtë dimët 2018 Xhoi & Xhei ishte një koleksion përrallorë. Tek ta mbizotëronte shkëlqimi vezullues i gurëve Svarovski, por ata jane punuar me aq finesë sa nxjerrin në pah feminiletetin dhe sensualitetin e çdo vajze që i vesh.

- SPONSOR -Smiley face