Është e pamundur të arrish me gjuhë  bërrylin tënd

Një krokodil nuk mund të nxjerri gjuhën e tij jashtë.

- SPONSOR -Smiley face

Zemra e karkalecit është në kokën e tij.

Njerëzit thonë “shëndet” kur teshtitni, sepse kur teshtini, zemra juaj ndalet për  të mijtë  sekonde.

Në një studim prej 200,000 strucash gjatë një periudhe 80 vjeçare, askush nuk raportoi një rast të vetëm kur një struc futi kokën në rërë.

Është fizikisht e pamundur që derrat të shikojnë lart në qiell.

Minjtë  dhe kuajt nuk mund të vjellin.

Nëse teshtini shumë, mund të thyeni një brinjë.

Nëse përpiqesh të ndalosh  teshtimën, mund të këputësh një enë gjaku në kokë ose në qafë dhe të vdesësh.

Minjtë  shumëfishohen aq shpejt sa që në 18 muaj, dy minjë mund të kenë mbi një milion pasardhës.

Çakmaku u shpik para shkrepseve.

- SPONSOR -Smiley face