Fantazia nuk ka limite, e është pikërisht kjo që na lejon që dhe e bukura mos të ketë limite. E për këtë në botë ka muze nga më të çuditshmit ku dhe qëndron bukuria e
tyre.
Në fund të shekullit të nëntëmbëdhjetë, misionari francez Victor Janet, ka bashkuar dëshmitë më të larmishme të jetës në të kaluarën, të cilat janë të ekspozuara në muzeun e shpirtrave të purgatorit të Romës.

- SPONSOR -Smiley face