- SPONSOR -Smiley face

Fashion Week Afrikës së Jugut (SAFW) hapi dyert e saj për të ftuarit, mediat dhe blerësit dhe u zhvillua  në një vend spektakolarë mbi çatinë e Sandton City, qendra më prestigjioze tregtare në Afrikë, në Johanesburg.

SAFW filloi me paradën e talentuar Rich Mnisi dhe një tjetër designers , ishte Thebe Magugu, që u shfaq në Talentet modë.

Mnisi paraqiti një koleksion kryesisht “bardhë e zi” me disa ngjyra  të gjallërueshme ku diku diku ngjyrat mernin format  minimale dhe abstrakte afrikano-frymëzuese, ndërsa Magugu luajti  me variacionet blu, të verdhë dhe të kuqe për një stil klasik që riviziton shumë nga siluetat tashmë të pranishme në koleksionet e tij të mëparshme.

- SPONSOR -Smiley face