Ato janë vajzat e bukura të ekranit dhe e meritojnë “sakrificën” e të pasurit trup të bukur!

Prej vitesh tashmë, të mbash trupin në formë të shkëlqyer fizike, nuk është më trend. Disa prej VIP-ve tanë prej disa kohësh kanë filluar të merren më shumë me fizikun e tyre.

- SPONSOR -Smiley face

Fjodora Fjora

Olta Gixhari

Orinda Huta

Greis Petrovic

Ola Bruko

Klea Huta

- SPONSOR -Smiley face