Arsyeja ndryshuese pse gratë tradhtojnë dhe mashtrojnë burrat e tyre është shumë e lartë. Psikoanalistët raportojnë se gratë e martuara kanë qenë jobesnike më shumë sesa burrat e martuar. Sipas një statistike është rritur me 40 përqind më shumë numri i grave ndërkohë që përqindja midis meshkujve ka mbetur e njëjtë.


Më shumë gra se kurrë janë mashtruar, dhe kanë vijuar më pas të jetojnë problematikat e tyre në vazhdim.Problemi kryesor sipas psikoanalistëve , shprehin  se kuptimi psikologjik, motivimi dhe ndikimi i këtyre çështjeve, ofrojnë pak njohuri për rëndësinë e të shkaktuarit pabesi.
Pra, çfarë saktësisht po ndodh brenda martesave për të zhvendosur përqindjet  e shkaktuara? Çfarë ka ndryshuar në lidhje me monogaminë apo jetën familjare në 27 vitet e fundit për të llogaritur fazën e mbylljes? Dhe pse kaq shumë gra kanë filluar të ndjehen të drejta për llojin e sjelljes së tyre gjatë kohës që tradhëtojnë ?!

- SPONSOR -Smiley face


Le të themi kemi zbuluar shkakun kryesor pse vijon ky lloj virusi “shkaktarë” tek femrat.
Sipas studimeve shkaku kryesorë pse gratë tradhëtojnë më shumë është sepse shoqëria që ato caktojnë për të zbuluar bisedat e tyre intime ,disi kanë fuqi të tmerrshme për të çekulibruar një mardhënie martesore.
Nëse këta miq do të ndalonin mënyrën e të shprehurit se nëse tradhton adrenalina e seksualitet shtohet më bukur dhe mënyra e të jetuarit bëhet më pak stresuese atëherë martesat nuk do të kishin kaq përçarje.
Femrat në përgjithësi kanë aftësi më të madhe për të krijuar shoqëri më shpejt dhe shquhen më tepër për tu hapur në bashkbisedim me të tjerët dhe kjo është edhe arsyeja pse bien më shpejt pre e diskutimeve të huaja.

Shpesh, ndodh që gratë i duan burrat e tyre, por ndjejnë në një mënyrë themelore se nevojat e tyre (seksuale emocionale apo psikologjike) nuk përmbusheshin kushtet e kërkuara brenda martesës. Disa gra madje mrekullohen nëse burrat e tyre e dijnë për pabesinë e tyre, dhe kjo gjë i ndihmonë ato më lehtë të shkëputen!

- SPONSOR -Smiley face