Nëntori është një muaj mjaft i këndshëm për të udhëtuar. Shumica e njerëzve janë të vetëdijshëm se sezoni i festave po afron, me pushime të gjata për Krishtlindjet dhe Vitin e Ri, prandaj qëndrojnë në shtëpi duke pritur muajin tjetër. Por udhëtarët e mençur e dinë se ka shumë për të përfituar në këtë periudhë, për të mos përmendur motin e këndshëm në ato vende që njihen si vendet më të nxehta në botë në stinën e verës.
Memphis, Tennessee
San Miguel de Allende, Meksikë
Belize City, Amerika Qëndrore
Ishujt Andaman, Indi
Shkretëtira e Atakamës, Kili

- SPONSOR -Smiley face