Fifi është një reperet e para shqiptare por këtë herë zgjodhi të vijë ndryshe. Zëri i saj kumboi në “Pallatin e Koncerteve” këtë herë. Siç njihet për tipin e saj, sapo Fifi mbaroi performancën thotë dhe merakun e saj më të madh.

Duke u Ngarkuar...

“A stonova”- dëgjohet të thotë Fifi dhe sigurisht që të gjithë i thonë JO. Në fakt Fifi ka merakun e vitit të kaluar pasi në gjysëmfinale ajo stonoi dhe fansat e vunë në gijotinë por në finale i bëri të pendohen të gjithë që e kritikuan pasi ajo ja doli më së miri. Bashkëpunimi i saj me McKreshën është një nga bashkëpunimet më të mira që kemi dëgjuar dhe sigurisht pretendent për fitore.

Epo suksese Fifi, këtë herë nuk stonove por shkëlqeve !

- SPONSOR -