AKREPI  

I paraqiteni kësaj dite të re të Nëntorit me atë energjinë tuaj të lakmueshme e cila përfshin dhe gjallëron të gjithë ambientin përreth. Plutoni, Neptuni, Jupiteri, dhe Marsi, pa përjashtuar Diellin dhe Hënën, të gjithë në role te ndryshme, luajnë në skuadrën tuaj.

- SPONSOR -Smiley face

Mos i lejoni vetes të mposhteni nga emotiviteti, sin ë shtëpi ashtu edhe jashtë , sepse keni shigjet atë ndryshme brenda harkut tuaj. Dhe këto shigjeta të fuqishme janë: gjalleria e krijimtarisë, frymëzim dhe aftësia e komunikimit që arrijnë të gjitha nivelet e përsosmëriesë, dhe ju lejojnë të veproni më një shikim të kthjellët mbi cdo aspekt të jtës suaj.

Dashuria: Një Pluton i bukur në shenjën pasionale të Bricjapit, ju ngarkonn me një energji intense erotike, sidomos në rast se keni lindur në dekadën e dytë. Zemra juaj rreh në maksimum, duke u përfshirë në turbine pasioni qe do të dini t’ia trasmetoni partnerit tuaj. tPër një harmoni të plotë, ju duhet gjithashtu një shkëmbim intelekti me partnerin tuaj.

Puna/Paraja: Kompetenca juaj, me Jupiterin e favorshëm, gjen mënyrën për të dal në pah  në rrethana të ndryshme uke filluar nga sot dhe përgjatë të gjihtë javës. Do të fitoni akoma më shumë autoritet në sytë e eprorëve tuaj dhe të kolegëve dhe përgatituni për një avancim që parashikon suksese të menjëhershme. Mundësi të reja shumë interesante në fronte të ndryshme ju stimulojnë të jepni akoma më shumë nga vetja dhe të vendosni në lojë idet dhe intuitat e juaja. Ambicia për të aarrirë rezulate më të mira ju nxit të ecni përpara.

Shendeti: Kjo javë fillon në formë psiko fizike shumë të mirë. Do të ndjeheni mirë me veten tuaj dhe me të gjithë botën. Do të dini të dozoni me ekuilibër energjitë e juaja.

- SPONSOR -Smiley face