Padiskutim, kjo është periudha më e bukur e vitit. Jemi në prag të festive, të Krishtlinjdes dhe Vitit të Ri, dhe për t’i shijuar këto momente, ne ju sugjerojmë të qëndroni në shtëpi me më të dashurit tuaj, të shijoni diçka të ngrohtë dhe të shihni filmat me tematikë festash. Mulliri.al ju sugjeron tisa tituj të filmave më të famshëm të Krishtlindjeve, që do tju bëjnë të doni më shumë njeri-tjetrin e të mendoni më pozitivisht për jetën, të vlerësoni personat që keni përreth dhe të shpërndani më shumë dashuri.

Elf (2003)

It’s a Wonderful Life (1946)

- SPONSOR -Smiley face

A Christmas Story

Home Alone

Love Actually

National Lampoon’s Christmas Vacation

The Nightmare Before Christmas

Miracle on 34th Street

A Charlie Brown Christmas

Bad Santa

Jingle All the Way

 

- SPONSOR -Smiley face