Filmi “Një Muaj” është pranuar në garën e filmave të shkurtër International Cinema of Tomorrow Competition në festivalin e kategorisë ‘A’ ku do të garojë për çmimin “Filmi më i mirë i shkurtër” dhe për çmimin special të jurisë.

Filmi me skenar dhe regji nga Zgjim Terziqi dhe producent Agon Syla bazohet në një ngjarje të vërtetë dhe flet për Anën, një 40-vjeçare e verbër dhe e pamartuar, e cila jeton sipas një marrëveshjeje sëkatër motrave të saj. Pakti i tyre përmban përkujdesjen e saj, secila me radhë nga një muaj.

- SPONSOR -Smiley face

 

- SPONSOR -Smiley face