Në një intervistë të dhënë me skype për emisionin e mëngjesit “Wake Up” i pyetur për largimin e tij ai u përgjigj me një shprehje të njohur; “Përse bëhet lufta, për paqe” ka thënë Binaj, çka nënkupton se “konflikti” ka ndodhur për tu arritur më e mira.

- SPONSOR -Smiley face

Ai foli gjithashtu edhe për sezonin e ri të “Portokallisë” duke treguar se do të vijë me një personazh të ri dhe se publiku do e shihte ndryshe nga herët e mëparshme.

- SPONSOR -Smiley face