Duka dhe Dukesha e Kembrixhit prej disa ditësh ndodhen në Irlandën e Veriut ku po zhvillojnë një tur. Teksa Kate dhe William takuan James Barr (shkrimtar i njohur) dhe babain e tij Alan, i thanë atij se fëmija i tij ishte i mrekullueshëm. Dhe direkt pas ksaj erdhi një pyetje nga babai i James duke ju thënë : “Foshnja numër katër?”. Dukesha ngeli për një moment nuk ngurroi të përgjigjej duke dhënë një përgjigje diplomatike: “Unë mendoj se William do të shqetësohet pak”. Kjo përgjigje nuk ishte as po dhe as jo por Dukesha nuk e përjashtoi mundësinë e një fëmije të katërt.

- SPONSOR -Smiley face