- SPONSOR -Smiley face

Nata e parë e festivalit të muzikës së lehtë, Kënga Magjike kishte rezervuar surpriza, ashtu sikurse pritej. Rozana Radi çeli mbrëmjen si kampionia e edicionit të 18-të, me këngën fituese “Ma thuaj ti”. Radi kënaqi edhe njëherë publiku, duke shkaktuar të njëjtat emocione dhe duartrokitje si një vit më parë. Sipas renditjes, këngëtarët dhe të rinjtë performuan, ndërsa batutat e dy aktorëve shkaktuan të qeshura gjatë gjithë mbrëmjes.

 

- SPONSOR -Smiley face