1. Pavel Kashin

 

- SPONSOR -Smiley face

Akrobati rus Pavel Kashin vdiq pasi  provoi një saltro të prapme në një mur afër një pallati prej 16 katësh,më pas ai humbi ekuilibrin e tij kur ai u ul. Kjo foto është e fundit e tij ndonjëherë hidhen përpara ngjarjes tragjike ndodhur.

 

2.Tragjedia e trenit

 

Njeriu i fotografuar më lart ishte një Ki-Suk Han, 58 vjeçar, babai dhe burri i cili u nxit nga Naeem Davis, një njeri i pastrehë që Ki-Suk kishte argumentuar. Argumenti u raportua fillimisht nga Han, i cili e kishte braktisur shtëpinë e tij pas një argumenti me gruan e tij.

  1. Malaisya Airlines MH17

 

Kjo selfie u bë  nga Gary Slok dhe nëna e tij, Petra, kur po udhëtonin në Malaisya Airlines  MH17, duke udhëtuar në Kuala Lumpar. Tragjikisht, avioni u rrëzua mbi Ukrainën Lindore. Askush nuk mbijetoi nga sulmi tragjik.

 

 

 

4.Vajzat e festës

 

Këto dy shoqe e bërën  këtë selfie të lumtura ndërsa shkonin në një parti . Më pak se një minutë më vonë, çifti u përfshi në një kokë në përplasje, dhe Collette nuk mbijetoi përplasjen. Një pamje moment tragjike se sa mund të jetë vdekja e papritur.

- SPONSOR -Smiley face