Alban Dudushi dhe Bieta Sulo, një prej çifteve më të preferuara dhe më interesante të showbiz-it shqiptar. Pak muaj më pare u bënë prindër të një djalit i cili i ka lumturuar pa masë. Për Albanin ishte nje pervojë e dytë emocionesh pasi, sic e dijmë ai është baba i një vajze nga martesa e parë. Cifti tejet i lumtur së bashku me vajzen e madhe të Albanit, vendosën ta quanin Kroi.  Bieta si fillim ka qenë tejet e rezervuar për sa i përket djalit Kroi. Por kohët e fundit ajo ndan me miqtë e saj foto nga moment me të birin, ku shfaqet tejet e emocionuar dhe e përkushtuar.

- SPONSOR -Smiley face

- SPONSOR -Smiley face