“Titanic” është filmi që nuk ka njeri që nuk e ka parë. Por të gjithë, do të kishin dëshiruar që fundi i këtij filmi të ishte ndryshe, dhe aktori kryesor, Jack të kishte shpëtuar për të vazhduar romancën me vajzën që njohu në anije. Pas 20 vitesh, kur interpretoi në këtë film, Kate Winslet ose Rose në film, thotë se fundi i Titanikut mund të ishte ndryshe.

- SPONSOR -Smiley face

“Dera mbi të cilën po pluskonte Rose në ujin e ftohtë të Atlantikut kishte vend edhe për Jack. Nëse edhe ai do kishte qëndruar mbi të ose nëse të paktën Rose sdo t’ja kishte lëshuar dorën, gjasat janë që ai do të kishte shpëtuar”, është shprehur aktorja 48-vjeçare.  Kate Winslet ka shtuar se “Titanic” nuk do të ishte kaq i famshëm nëse fundi i tij do të ishte i lumtur.

- SPONSOR -Smiley face