Lady Gaga u pagua për Steve Jobs dhe u paraqit në skenën Giant Rainbow në Apple Park , dje më 17 Maj, transmeton mulliri.al.

Ngjarja, e cila shënoi hapjen zyrtare të “Apple Park”, ku solli Gagën si një ylber. Ajo kishte vendosur një parukë dhe kostumini saj ishte komplet neon.

Smiley face

Gaga këndoi disa këngë nga hitet e saj , duke përfshirë edhe çmimin e saj  “Shallow” nga “A Star Is Born.” Ajo gjithashtu ndaloi për një moment heshtjeje për themeluesin e Apple Steve Jobs, i cili vdiq nga ndërlikimet pas kancerit pankreatik në vitin 2011.

Drejtori i Përgjithshëm i Apple, Tim Cook, falënderoi Jobsin me një mesazh të përzemërt që postoi pas ngjarjes dhe falënderoi Gagën për “bërjen e kremtimit tonë të paharrueshëm”.