Gazetarja Rebecca Andrews-it iu desh të shtirej si shtatzënë, thjesht për të kursyer 60$ që duhet të paguante shtesë. Barkun fallco e sajoi me rroba, lap top dhe karikuesin e tij, sepse çanta nuk nxinte më.”Të shtiresha si shtatzënë ishte rruga më e besueshme, mendoj. Por le të bëhemi seriozë. Mendoj se kjo është ideja më përtace që kam patur! Nga trupi i një gruaje lind një njeri dhe të shfrytëzojmë këtë aftësi unike që kemi për të kursyer 60$ s’është dhe shumë krijuese.”

Gazetarja, ndonëse e kishte menduar mirë dhe kominoshet mbulonin çdo gjë që fshihej poshtë tyre, dështoi sepse çfarë prishi lojën ishte lap top-i. Një prej personave të sigurimit e vuri re çfarë ndodhej poshtë xhaketës dhe deshi s’deshi, pagoi 60 euro shtesë. Që nga momenti që e ndau këtë eksperiencë në Instagram, Andrews është kontaktuar nga mijëra njerëz nëpër botë, të cilët e kuptojnë fare mirë nevojën për të improvizuar diçka si kjo.

- SPONSOR -Smiley face

 

- SPONSOR -Smiley face