Fevzie Konushevci – Berani është emri i vërtët i këngëtares. Por ajo njihet artistikisht si Gili. Kjo është nofkë e ngjitur qysh në vegjëli pasi ka qenë një vogëlushe që gudulisej shumë dhe motra e therriste vetem me këtë emër.  Këngëtaria njihet nga publiku si Gili gjatë gjithë  karrieres së saj muzikore. Së fundmi këngëtaria  ka lancuar ne llogarine e saj ne instagram,  albumet e karrierës ndër vite, duke specifikuar disa prej kengeve hite  si “Ditët e fundit”, “Ti harrove”, “Edhe pa ty u kënaqa”, “Udhët e mia” etj

- SPONSOR -Smiley face

- SPONSOR -Smiley face