Lind Islami- Robert Pattinson
Kësaj radhe ngjashmëria na vjen nga këngëtari dhe konkurrenti i “The Voice of Albania” Lind Islami dhe aktori i famshëm i sagës “Twilight” Robert Pattinson. Modeli i shkujdesur i flokëve, ngjyra e syve dhe buzëqeshja janë disa nga ngjashmëritë që i bejnë dy djemtë te duken mjaft tërheqës dhe më kryesorja të ngjashëm me njëri- tjetrin.

- SPONSOR -Smiley face