Reperi Gjiko dhe moderatorja Elita Rudi kanë një lidhje që të gjithë i kanë zili. Ata kalojnë kohë me njeri- tjetrin e sipas Elitës janë shumë të lumtur, por ditën e sotme Gjiko e ka detyruar Elitën të veshi këpucë Gucci. Meqënëse edhe hiti i tij i radhës ka një titull të tillë ata vendosën të vishen me ‘papuqe gucci’. Sa lezet që kanë!

- SPONSOR -Smiley face